Tasalan talviteatterin seuraava tuotanto on teatterin 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Sound of Music.

Musikaalin ensi-ilta on perjantaina 17.1.2020 ja viimeinen esitys lauantaina 15.2.  Näytökset ovat la-su klo 14 ja ke ja pe klo 18.  Ohjaus AaPee Söderdahl

Rakastettu musikaali kertoo itävaltalaisesta von Trappin perheestä. Nonnbergin luostarin nuori ja eläväinen nunnakokelas Maria lähetetään leski-kapteeni von Trappin seitsemän lapsen kotiopettajattareksi. Perheen äidin kuoltua surun murtama isä on pitänyt lapsilleen tiukkaa kuria, leikkejä ja musiikkia ei talossa suvaita. Helläsydäminen ja lempeä Maria ei voi hyväksyä isän ankaraa suhtautumista lapsiinsa ja päättää, että asialle on tehtävä jotain. Marian sydämellisyys ja iloinen musisointi tuovat lohtua äidittömälle lapsikatraalle, ja lopulta sinnikkyydellään hän voittaa puolelleen niin lasten kuin kapteenin sydämet.

Tällä musikaalilla aloitimme tunnustetun  musiikkiteatteritoiminnan Luvialla.  Tähän väliin mahtuu 18 klassikkomusikaalia tai laulunäytelmää.  Toivomme innostuksen ja suosion jatkuvan vielä tämän jälkeenkin.

Näytelmän kesto n. 2 tuntia 15 minuuttia.

Lippujen hinnat 25 euroa aikuiset ja 15 euroa alle 16-vuotiaat lapset.  30 hengen ryhmästä saa yhden vapaalipun, ei muita alennuksia.

Ryhmillä on mahdollisuus varata väliaikakahvitarjoilu ennakkoon, hinta 5 euroa, sisältäen omavalintaisen makean tai suolaisen kahvileivän.

10-30 hengen ryhmille on myös varattavissa viikonloppuisin ennen näytöstä  lounastarjoilu, hinta 20 euroa/hlö.                                 Varaukset puh. 040-5819571.

Tiedustelut ja ryhmävaraukset puh. 040-5193052, varmimmin arkisin klo 12-16 tai terttu.aho@pp.inet.fi.

Puhelimitse varatut liput on maksettava viimeistään kahta viikkoa ennen näytöstä Tasalan talviteatterin tilille FI23 5246 0620 0564 76 varauksen yhteydessä annetulla viitenumerolla.  Lippuja ei toimiteta varaajalle, vaan paikkaliput saa nimellä ovelta ennen näytöstä.  

Ryhmävarauksissa liput toimitetaan tilaajalle laskun mukana.

Lastenlippuja ei voi ostaa verkkokaupasta, vaan ne pitää varata puh. 040-5193052 tai terttu.aho@pp.inet.fi.  Vapaita paikkoja voi katsoa Verkkokaupan sivuilta.  Peruutuspaikat eivät näy verkkokaupassa, niitä voi ja kannattaa tiedustella puhelimella.

VERKKOKAUPPA

Esitetyt Musikaalit