Tasalan talviteatteri on joutunut perumaan esitykset koronatilanteen vuoksi alkuvuodelta 2021! 

Esitykset siirtyvät vuodella eteenpäin.

Maanantaina 30.11.2020 oli ajatuksena aloittaa lipunmyynti. Näin ei valitettavasti tule käymään. Joudumme tämän musikaalin harjoitukset keskeyttämään uusien rajoituksien takia. Pelkästään jo harjoituksien keskeyttäminen määrittelemättömäksi ajaksi tässä kohtaa vuotta tarkoittaa samalla näytöskauden siirtämistä tammi-helmikuulta eteenpäin. Hetki lyö -musikaali tullaan kyllä esittämään tulevaisuudessa, tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Toivotamme täältä mukavaa ja turvallista loppuvuotta ja joulun odotusta! Ollaan kuulolla!

Seuraa etenkin sosiaalisen median tilejämme, jotta kuulet nopeiten uuden ajankohdan näytöksille!
Instagram
Facebook

Tarinan rokkarista, joka hurmasi äänellään koko Suomen.

Kirka oli ensimmäisiä teini-idoleita Suomessa. Valtavan energisen lavaesiintymisensä ja rokahtavan lauluäänensä ansiosta fanitus sai hysteriankin piirteitä ja nostivat hänet tyttöjen päiväuniin ja vanhempien paheksunnan – tai arvostuksen – kohteeksi.  Hän ei ollut vaatimaton naapurinpoika maalaiskylältä, vaan eksoottinen ja pitelemätön rock-ikoni. Kirka on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin niin rockilla ja funkilla, kuin balladeilla ja iskelmilläkin.

Näytelmässä nähdään monia tuttuja henkilöitä Kirkan elämästä ja kuullaan kappaleita koko pitkän uran varrelta. Kirkan (1950-2007) elämän tarina on fiktiivisesti vuosikymmenten hitein maustettuna, mukana mm.  Hetki  lyö, Daa-da Daa-da, Surun pyyhit Silmistäni, Leijat, Hengaillaan ja monta muuta suosittua kappaletta.

Käsikirjoitus Marianne Tikkanen

Ohjaus Tomi Aalto

Tiedustelut puh. 040-5193052 terttu.aho@pp.inet.fi.

Esitetyt Musikaalit